lantak

okey, ni kisah chenta i think...
dah lame x buka hearty kat siapa2,
but
once i open it, i open it with wide open... but it doesnt mean he can do as he like...

i try to consider every single request from him, tapi jangan la merepek sgt, merepek smpai luar alam punye permintaan..
kalah anak raja~

Kalau ini la yg terpksa dilalui dlm perhubungan, i rather be alone, becoz i dont think you the one Allah set to be with me, astghfirullahalazim, i just feel very bad now!
hurmm.. dulu senang je ckp kt orang, 'ilex laa, sabar"
..dan bile terkena kt batang hidung sndri, baru tahu.

To be positive, maybe i'm not ready for the relationship... i just dont understand, knapa harus argue for the smallest thing, bukan ke patot kite cari jalan untuk menyetujui setiap perbalahan, bukan nye nk cari kemenangan...

Jiwa yang PasRaH brtukar HaLuaN seLaGi eSoK maSiH ada, kekeCeWaaN pstikan SemBuh SeLagi IMAN terseLit didada

ayat ni sgt kena kowt untuk aku skg...
to Allah you should turn, coz Allah never leave you..

terasa sgt lemah, coz time susah camni beu btul2 nk igt "Pencipta Cinta"

hmm
apa rahsia terbesar dalam hidup ini? Melewati hari ini dengan penuh makna. Makna tentang cinta, ilmu, dan iman. Dengan cinta hidup menjadi indah. Dengan ilmu hidup menjadi mudah. Dan dengan iman hidup menjadi terarah.

2 comments:

NuR IzzAtI NajWa said...

yesh im agree...it is hard to open our heart for a new relationship but then it is wasted just like that by him..they neva know how to appreciate it until they lose it..wut a waste..

nur athirah said...

true... btw : are u with sumone now?
hehe hope kite akan menemui kebhgian sebenar.. ameen,